CRUISE
Χαλαρώστε…. και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε..

Ανακαλύψτε την ομορφιά της ακτογραμμής των Κυθήρων, κολυμπήστε σε πανέμορφες παραλίες με καταγάλανα νερά και ανακαλύψτε μυστικούς κολπίσκους και σπηλιές με το πολυτελές σκάφος της “Gerakari cruises”!

Κάντε κράτηση για μια ενοικίαση αυτοκινήτου της drakakis rent a car και κερδίστε 10% έκπτωση στην ιδιωτική σας κρουαζιέρα με το πολυτελές μας σκάφος!

Προϋποθέσεις:

Η προσφορά αυτή ισχύει για κρατήσεις μέσα στη σεζόν 2021
Η προσφορά αυτή ισχύει για κρατήσεις αυτοκινήτων κατευθείαν στην drakakis rent a car και όχι στις κρατήσεις μέσω διαμεσολαβητή.
Η προσφορά αυτή δεν συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή έκπτωση, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.

Αίτημα Κράτησης

Ενοικίαση αυτοκινήτων στα Κύθηρα

Τα Κύθηρα είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Μεσογείου. Το μοναδικό νησί μας διαθέτει κάτι για τον καθένα: Από παραλίες και παραδοσιακά χωριά μέχρι περιπατητικές διαδρομές και καταδύσεις. Δυστυχώς όμως, κατά τους θερινούς μήνες, το σύστημα δημοσίων συγκοινωνιών είναι ανεπαρκές. Έτσι, για να γνωρίσετε με ευκολία τον τόπο μας είτε κλείνετε θέση σε κάποια από τις εκδρομές μας με ξενάγηση είτε ενοικιάζετε αυτοκίνητο. Η εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων "drakakis rent - a - car" είναι μία από τις μεγαλύτερες και τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες τής κατηγορίας αυτής στα Κύθηρα. Έχουμε δημιουργήσει τις αποτελεσματικώτερες υποδομές για να προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας, επιτυγχάνοντάς το σε κάθε περίπτωση. Όταν λοιπόν ταξιδεύετε με την "drakakis tours" να είσθε βέβαιοι ότι βρίσκεστε σε καλά χέρια.

Γιατί να νοικιάσω αυτοκίνητο από την drakakis rent-a-car;

why choose us

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γιατί διαθέτουμε τον πιό σύγχρονο και τον πλέον φροντισμένο στόλο ενοικιαζομένων αυτοκινήτων στα Κύθηρα. Διαθέτουμε αυτοκίνητα που ταιριάζουν σε κάθε επισκέπτη: Από μικρά κι ευκίνητα μέχρι οικογενειακά και 4Χ4. Οι τιμές μας περιλαμβάνουν την παράδοση και παραλαβή στο αεροδρόμιο Κυθήρων, το λιμάνι στο Διακόφτι και το γραφείο μας στο Λιβάδι, όλους τους φόρους και απεριόριστα χιλιόμετρα! Και ακόμα περισσότερα: Είμαστε η μοναδική εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στα Κύθηρα, η οποία -χωρίς πρόσθετο κόστος- συμπεριλαμβάνει στην ασφάλιση του αυτοκινήτου την μεικτή ασφάλεια (με απαλλαγή ευθύνης). Με την "drakakis rent -a-car" μπορείτε να εξερευνήσετε τα Κύθηρα με άνεση και ασφάλεια, ανακαλύπτοντας τις κρυμμένες ομορφιές τους.

Στην drakakis προέχει η ασφάλεια των παιδιών σας!

child seat reviews

Ενδιαφερόμαστε για την ασφάλεια σας και της οικογένειάς σας

Εμείς στην drakakis rent a car, πάντοτε φροντίζουμε για την ασφάλεια τη δική σας και της οικογένειάς σας και συνεχώς αναζητούμε τρόπους για να βελτιωθούμε.
Είμαστε υπερήφανοι να σας ανακοινώσουμε ότι πρόσφατα αναβαθμίσαμε όλα τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου της εταιρίας μας με ολοκαίνουργια της κορυφαίας εταιρίας Britax και συγκεκριμένα με τα μοντέλα Discovery SL και EVOLVA 1-2-3. Τα αυτοκίνητά μας συντηρούνται πάντοτε από τον μηχανικό της εταρίας μας σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών ενώ παράλληλα προσπαθούμε να διατηρούμε την ηλικία του στόλου μας μέχρι τα 5 έτη από την ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Έτσι λοιπόν μπορείτε να νοικιάσετε το όχημα της αρεσκείας σας γνωρίζοντας ότι εσείς και η οικογένειά σας θα είναι απόλυτα ασφαλής για να εξερευνήσετε το νησί των Κυθήρων!

Βρείτε περισσότερα για τα καθίσματα αυτοκινήτων Britax εδώ

Britax

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

reviews
See our reviews on Google
See our reviews on Tripadvisor