drakakis rent a car Kythira

Ταξιδιωτικές υπηρεσίες της drakakis tours

Ταξιδεύετε για Κύθηρα; Μην ανησυχείτε. Σας έχουμε ήδη καλύψει πλήρως


Το νησί των Κυθήρων είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Μεσογείου. Το μοναδικό νησί μας διαθέτει κάτι ξεχωριστό για τον καθέναν από σας: Από μαγευτικές παραλίες και παραδοσιακά χωριά μέχρι περιπατητικές διαδρομές και απίστευτες καταδύσεις. Στην εταιρεία drakakis tours προσφέρουμε υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες, ώστε να ανακαλύψετε την κρυμμένη ομορφιά των Κυθήρων με τον τρόπο που εσείς διαλέγετε. Είτε εξερευνήσετε το νησί με τους δικούς σας ρυθμούς είτε επαναπαυθείτε απολαμβάνοντας με ξενάγηση κάποια από τις πολυτελείς εκδρομές μας, το ευγενικό επιτελείο μας θα σάς παρουσιάσει τα Κύθηρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η εταιρεία μας, έχει δημιουργήσει προς χάριν των πελατών της τις αποτελεσματικότερες υποδομές για να σας προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες, επιτυγχάνοντάς το σε κάθε περίπτωση. Όταν λοιπόν ταξιδεύετε με την drakakis tours να είσθε βέβαιοι ότι βρίσκεστε σε πολύ καλά χέρια.

Η Drakakis Tours είναι η τοπική επιχείρηση, ο επαγγελματίας συνεργάτης σας στα Κύθηρα. Κατανοούμε τις ανάγκες των σημερινών ταξιδιωτών και μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες σας την τέλεια εμπειρία στο τέλειο ελληνικό νησί. Από διαμονή και μεταφορές, σε ιδιωτικές εκδρομές και πολύγλωσσες υπηρεσίες, φροντίζουμε τα πάντα! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα διασφαλίσουμε ότι ο πελάτης σας έχει ό, τι χρειάζεται για να απολαύσει τη διαμονή του.

Επικοινωνείστε μαζί μας »

Στην drakakis tours καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος για εσάς και γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός διακοπών μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρος, ειδικά αν είναι κάπου που δεν έχετε ξαναπάει. Για να σας διευκολύνουμε, έχουμε επιλέξει μια σειρά από αξιόπιστα, καλά συντηρημένα οικογενειακά καταλύματα για να διαλέξετε, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι η επιλογή του δωματίου σας έχει αφεθεί σε καλά χέρια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις προτάσεις μας »

Η παρθένα ομορφιά των Κυθήρων είναι μία από τις πιο ελκυστικές ιδιότητες του νησιού, από ήσυχες παραλίες έως μικρές, φιλικές ταβέρνες, είναι ένας από τους κύριους λόγους που ταξιδεύουν εδώ. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει επίσης ότι υπάρχουν λίγες δημόσιες συγκοινωνίες και ότι το αεροδρόμιο δεν εξυπηρετείται καθόλου. Ευτυχώς, στην drakakis, προσφέρουμε μεταφορές με ταξί, με πολυτελή minivan και λεωφορεία με έμπειρους οδηγούς σε πολύ προσιτές τιμές.
Μπορούμε ακόμη να οργανώσουμε μια ιδιωτική περιήγηση στο νησί με οδηγό και ξεναγό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις προτάσεις μας »

Ασφαλώς, κανένας δεν γνωρίζει τα Κύθηρα καλύτερα από τους ντόπιους. Γιατί λοιπόν να μην αφεθείτε στους ντόπιους να σας ξεναγήσουν; Έχουμε επιλέξει τα καλύτερα του νησιού μας και τα έχουμε συμπεριλάβει στα Προγράμματά μας: Από το φαράγγι του Μυλοποτάμου ως την θαυμαστή Παναγία Μυρτιδιώτισσα και απ' την ιστορική πρωτεύουσα Χώρα ως τη μαγευτική θέα των Μητάτων που κόβει την ανάσα. Η drakakis tours είναι η μοναδική ταξιδιωτική- τουριστική εταιρεία στα Κύθηρα που προσφέρει οργανωμένες εκδρομές με ξενάγηση. Οι ξεναγοί μας είναι ιδιαίτερα φιλικοί και καταρτισμένοι, και το σπουδαιότερο, είναι ντόπιοι, ενώ οι οδηγοί μας εξαιρετικά έμπειροι και έμπιστοι. Μόνο στις περιηγήσεις-διαδρομές της drakakis tours μπορείτε να ανακαλύψετε την ομορφιά των Κυθήρων και να απολαύσετε την εμπειρία ενός μοναδικού νησιού από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Χαλαρώστε λοιπόν και......εμπιστευθείτε μας για να σας αποκαλύψουμε τα "ζάθεα" Κύθηρα

Ενημερωθείτε για όλες τις εκλεκτές περιηγήσεις μας στο νησί »

Αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο και τον πιο φροντισμένο στόλο ενοικιαζομένων αυτοκινήτων στα Κύθηρα. Έχουμε την βεβαιότητα ότι τα αυτοκίνητά μας ταιριάζουν σε κάθε επισκέπτη: Από μικρά κι ευκίνητα μέχρι οικογενειακά και 4Χ4. Οι τιμές μας περιλαμβάνουν την παράδοση και παραλαβή στο αεροδρόμιο Κυθήρων, το λιμάνι στο Διακόφτι και το γραφείο μας στο Λιβάδι, όλους τους φόρους και απεριόριστα χιλιόμετρα! Και ακόμα περισσότερα: Είμαστε η μοναδική εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στα Κύθηρα, η οποία -χωρίς πρόσθετο κόστος- συμπεριλαμβάνει στην ασφάλιση του αυτοκινήτου την μεικτή ασφάλεια (με απαλλαγή ευθύνης). Με την drakakis rent-a-car μπορείτε να εξερευνήσετε το νησί μας με άνεση και ασφάλεια ανακαλύπτοντας τις κρυμμένες ομορφιές του..

Ελέγξτε τον στόλο των αυτοκινήτων μας »

Η DRAKAKIS TOURS είναι ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο (μη ΙΑΤΑ), το οποίο εκδίδει αεροπορικά εισιτήρια για όλους τους προορισμούς, υπό την ομπρέλα της Marine Tours, κυρίως όμως για τις τοπικές πτήσεις από ή προς τα Κύθηρα & την Αθήνα.
Από το Φεβρουάριο του 2020 η drakakis tours είναι ο κεντρικός πράκτορας της εταιρίας “Seajets” στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα με την οποία μπορεί να ταξιδέψετε από/προς τον Πειραιά, την Κρήτη, τα Αντικύθηρα και το Γύθειο.

Επικοινωνείστε μαζί μας »