Συχνές Ερωτήσεις

Εάν δεν βρίσκετε την απάντηση που επιθυμείτε , παρακαλούμε ρωτήστε μας παρακάτω...


Τι έγγραφα θα χρειαστώ κατά την παραλαβή του οχήματος που θα νοικιάσω;
Λάβετε υπόψη σας ότι για να μπορείτε να οδηγείτε νόμιμα αυτοκίνητο στην Ελλάδα πρέπει να κατέχετε μια διεθνή άδεια οδήγησης που θα συνοδεύει την έγκυρη ή μια έγκυρη άδεια οδήγησης εκδοθείσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο νόμος είναι πολύ αυστηρός και δεν μπορείτε να οδηγήσετε αυτοκίνητο στην Ελλάδα χωρίς τις συγκεκριμένες άδειες. Εάν δεν έχετε στην κατοχή σας κάποιο από αυτά τα έγγραφα, θα έχει ως αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται να ενοικιάσετε αυτοκίνητο από την εταιρία μας. Για την ενοικίαση οχήματος από την εταιρία μας, πρέπει να υποβάλλετε έγκυρη άδεια οδήγησης για κάθε εγγεγραμμένο οδηγό. Η άδεια οδήγησης πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα έτος πριν από την ημερομηνία ενοικίασης. Η ελάχιστη ηλικία για την ενοικίαση αυτοκινήτου είναι τα 21 έτη. Επίσης, είναι απαραίτητο να έχετε πιστωτική κάρτα στην κατοχή σας, έτσι ώστε να δεσμευτεί το απαραίτητο ποσό ως εγγύηση.

Από το λιμάνι Κυθήρων:

Εξουσιοδοτημένος υπάλληλος της drakakis rent a car, θα περιμένει αριστερά από το κεντρικό κτήριο του λιμένα κρατώντας ψηλά μια ευανάγνωστη πινακίδα με το όνομα του πελάτη.

Από το αεροδρόμιο Κυθήρων:

Εξουσιοδοτημένος υπάλληλος της drakakis rent a car, θα περιμένει έξω από την γυάλινη πόρτα των αφίξεων, κρατώντας μια ευανάγνωστη ταμπέλα με το όνομα σας. Θα σας οδηγήσει μερικά μέτρα μακριά (~70μ) προκειμένου να παραλάβετε το όχημά σας.

Από το γραφείο μας στο Λιβάδι:

Επισκεφτείτε το γραφείο μας στο Λιβάδι, που βρίσκεται στην είσοδο του Λιβαδιού από τη Χώρα, όπου θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Από την Αγία Πελαγία:

Εξουσιοδοτημένος υπάλληλος της drakakis rent a car θα παραδώσει το αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο σας στην Αγία Πελαγία όπου θα σας συναντήσει στη ρεσεψιόν για να ολοκληρώσετε την διαδικασία ενοικίασης.

Άλλες τοποθεσίες παραλαβής του οχήματος στα Κύθηρα είναι διαθέσιμες έναντι αμοιβής 20 €.

Με έγκαιρη συνεννόηση με την drakakis rent a car, μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε μέρος του νησιού επιθυμείτε. Επίσης είναι εφικτό, εάν επιθυμείτε, να το παραδώσετε σε διαφορετική τοποθεσία από την τοποθεσία παραλαβής του.

Παρακαλώ να σημειώσετε ότι ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις.

Είναι εφικτό να συμβεί αυτό, εφόσον απευθυνθείτε άμεσα στο γραφείο μας και υπάρχει διαθέσιμο το όχημα για τις ημέρες που θέλετε.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας, θα απευθυνθείτε στο γραφείο μας και θα σάς ενημερώσουμε εάν υπάρχουν ακυρωτικά έξοδα κράτησης (εξαρτάται πόσο νωρίς θα ακυρώσετε την κράτησή σας και σε ποια περίοδο απευθυνόταν η κράτηση αυτή).

Για όλη τη διάρκεια της ενοικίασης εμείς στην drakakis rent – a – car είμαστε δίπλα σας για να ανταποκριθούμε σε ότι χρειαστείτε. Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ή σε περίπτωση ατυχήματος θα πρέπει να μας καλέσετε άμεσα προκειμένου να βοηθήσουμε δίνοντάς σας τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις.

Θα πρέπει να καλέσετε άμεσα την εταιρεία μας σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ή σε περίπτωση ατυχήματος και να σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα μπορέσουμε να φτάσουμε σε εσάς μέσα σε 30 λεπτά, έτσι να είστε σίγουροι ότι με την drakakis rent-a-car είστε σε καλά χέρια.

Συνήθως τα αυτοκίνητά μας παραδίδονται έχοντας πλήρες το δοχείο(ντεπόζιτο) καυσίμων. Εάν οι συνθήκες δεν το επιτρέψουν, τότε θα σάς παραδοθεί έχοντας τουλάχιστον το μισό δοχείο με καύσιμα.

Παρακαλώ δείτε την πολιτική καυσίμων για τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας.

Είναι σημαντικό να ζητήσετε ένα παιδικό κάθισμα κατά την διάρκεια της κράτησής σας, ώστε να εξασφαλίσετε την διαθεσιμότητά του.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε κράτηση, πρέπει να προηγηθεί προκαταβολή ίση με το 25% του συνολικού ποσού της αξίας της κράτησης.

Μέσω πιστωτικής κάρτας (Mastercard ή Visa), χρησιμοποιώντας το ασφαλές online σύστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στον παρακάτω σύνδεσμο:

Livepay  Eurobank  Visa  VbV  MC Secure  Mastercard  Maestro    
Πληρωμές με κάρτες Diners & American Express γίνονται μόνο στο γραφείο μας με επιπλέον χρέωση.

Παρακαλώ δείτε την πολιτική της εταιρείας μας για ενοικιάσεις αυτοκινήτων εκτός Κυθήρων.

    [mc4wp_checkbox]

    [reCAPTCHA]