Κάντε κράτηση ηλεκτρονικά με την drakakis rent -a- car.

Κερδίστε χρόνο κάνοντας κράτηση ηλεκτρονικά με την drakakis rent -a- car. Με το σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων που διαθέτουμε, μπορείτε να διαλέξετε από την ευρύτατη ποικιλία των αυτοκινήτων μας και να διαπιστώσετε άμεσα την τελική τιμή! Απλά επιλέξτε το αυτοκίνητο της προτίμησής σας, προσθέστε οτιδήποτε επί πλέον ή ασφάλιση, συμπληρώστε όλες τις λεπτομέρειες και εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα, προσφέροντάς σας περισσότερο χρόνο για να σχεδιάσετε τις τέλειες διακοπές!

Είστε έτοιμοι για μια ιδιωτική εκδρομή με το πολυτελές μας σκάφος;

Κλείστε ένα όχημα από την drakakis rent a car και κερδίστε 10% έκπτωση στην θαλάσσια εκδρομή σας
Περισσότερα...
Χαλαρώστε….και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε..

Ανακαλύψτε την ομορφιά της ακτογραμμής των Κυθήρων, κολυμπήστε σε πανέμορφες παραλίες με καταγάλανα νερά και ανακαλύψτε μυστικούς κολπίσκους και σπηλιές με το πολυτελές σκάφος της “Gerakari cruises”!

Κάντε κράτηση για μια ενοικίαση αυτοκινήτου της drakakis rent a car και κερδίστε 10% έκπτωση στην ιδιωτική σας κρουαζιέρα με το πολυτελές μας σκάφος!

Προϋποθέσεις:

  • Η προσφορά αυτή ισχύει για κρατήσεις μέσα στη σεζόν 2022
  • Η προσφορά αυτή ισχύει για κρατήσεις αυτοκινήτων κατευθείαν στην drakakis rent a car και όχι στις κρατήσεις μέσω διαμεσολαβητή.
  • Η προσφορά αυτή δεν συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή έκπτωση, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.

Ο Στόλος Μας

Η drakakis rent-a-car διαθέτει τον πιο σύγχρονο και τον πλέον φροντισμένο στόλο ενοικιαζομένων αυτοκινήτων στα Κύθηρα.

Έχουμε την βεβαιότητα ότι τα αυτοκίνητά μας ταιριάζουν σε κάθε επισκέπτη: Από μικρά και ευκίνητα μέχρι οικογενειακά και 4Χ4.

Add On Gps

Δεν πρόκειται να χαθείτε!

Μην πανικοβάλεστε! Δεν πρόκειται να χαθείτε!

Ασφαλώς οδηγώντας σ΄έναν άγνωστο τόπο υπάρχει περίπτωση να αγχωθείτε! Απαλλαγείτε λοιπόν από το άγχος προσθέτοντας στο αυτοκίνητό σας ένα GPS με κόστος μόνον 5 ημερησίως. Έτσι βεβαιωθείτε ότι φθάνετε πάντοτε με ασφάλεια στον προορισμό σας!