Κάντε κράτηση ηλεκτρονικά με την drakakis rent -a- car.

Κερδίστε χρόνο κάνοντας κράτηση ηλεκτρονικά με την drakakis rent -a- car. Με το σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων που διαθέτουμε, μπορείτε να διαλέξετε από την ευρύτατη ποικιλία των αυτοκινήτων μας και να διαπιστώσετε άμεσα την τελική τιμή ! Απλά επιλέξτε το αυτοκίνητο της προτίμησής σας, προσθέστε οτιδήποτε επί πλέον ή ασφάλιση, συμπληρώστε όλες τις λεπτομέρειες και εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα, προσφέροντάς σας περισσότερο χρόνο για να σχεδιάσετε τις τέλειες διακοπές! Μέσω της ιστοσελίδας μας θα βρείτε διαθέσιμες τις ειδικές προσφορές μας και θα έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε ηλεκτρονικά κάνοντας χρήση του ασφαλέστατου συστήματος πληρωμών μας. Έτσι, μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι όχι μόνο έχουμε ήδη φροντίσει την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας, αλλά και έχετε πραγματικά πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία!

Ο Στόλος Μας

Η drakakis rent-a-car διαθέτει τον πιο σύγχρονο και τον πλέον φροντισμένο στόλο ενοικιαζομένων αυτοκινήτων στα Κύθηρα.

Έχουμε την βεβαιότητα ότι τα αυτοκίνητά μας ταιριάζουν σε κάθε επισκέπτη: Από μικρά και ευκίνητα μέχρι οικογενειακά και 4Χ4.

Add On Gps

Δεν πρόκειται να χαθείτε!

Μην πανικοβάλεστε! Δεν πρόκειται να χαθείτε!

Ασφαλώς οδηγώντας σ΄έναν άγνωστο τόπο υπάρχει περίπτωση να αγχωθείτε! Απαλλαγείτε λοιπόν από το άγχος προσθέτοντας στο αυτοκίνητό σας ένα GPS με κόστος μόνον 5 ημερησίως. Έτσι βεβαιωθείτε ότι φθάνετε πάντοτε με ασφάλεια στον προορισμό σας!